Benvolguts amics i amigues

Un grup de ciutadans catalans, amics del món de la muntanya, hem decidit unir-nos per constituir la “Comissió Ciutadana per la concessió de la Creu de Sant Jordi” i més concretament per promocionar la candidatura de l’amic Josep Manuel Anglada i Nieto, pioner de l’alpinisme modern a Catalunya i al món, i que per la seva llarga i singular trajectòria ha portat l’alpinisme català a les més altes cotes.

Nascut el 5 d’agost de 1933, ha complert noranta anys, oferint una llarga i exemplar vida dedicada al món de la muntanya, tal com podeu comprovar en el seu currículum amb les principals activitats alpinistiques que ha dut a terme.

El pròxim 29 d’abril del 2024 es compliran els cinquanta anys de la seva ascensió al cim de l’Annapurna Est (8.026 m) en companyia dels amics Jordi Pons i Emili Civís, el primer vuitmil de l’alpinisme català.

Creiem que ha arribat el moment que l’alpinisme català i el poble de Catalunya a través del Govern de la Generalitat li concedeixi la Creu de Sant Jordi en reconeixement de la seva trajectòria alpinística que ha significat una important aportació i ha servit per donar a conèixer l’alpinisme català arreu del món.
Ens agradaria poder comptar amb la vostra col·laboració a la campanya de recollida de signatures de suport a aquesta candidatura per l’atorgament de la Creu de Sant Jordi  2024.

Restem a l’espera de les vostres notícies i aprofitem aquesta oportunitat per donar-vos les gràcies pel vostre suport a aquesta candidatura per aconseguir l’atorgament de la Creu de Sant Jordi 2024.

Ben cordialment.

Lluís Belvís – Coordinador
Comissió Ciutadana per la concessió de la Creu de Sant Jordi


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *